Vakkundige vloerlegger voor uw binnen- en buitenvloeren
Zuiver vakmanschap is bij ons een garantie

BATIBOUW+ PARTNER

Wist u dat de keuze van een binnenvloer vaak verantwoordelijk is voor de gehele uitstraling van uw interieur? Het leggen van een nieuwe vloer is dan ook zeker aan te raden voor particulieren die graag op een eenvoudige manier hun woning een frisse look willen geven. Als vloerlegger in Brussel en de provincies Vlaams-Brabant en Waals-Brabant bij uitbreiding gaat het team van Progress Work sprl graag voor u aan de slag.

Binnenvloeren met stijl

Houdt u van modern en eigentijds? Of mag het wat klassieker zijn? In ons gamma hebben we een quasi onbeperkte keuze aan diverse afwerkingsmaterialen zoals keramische tegels of natuursteen, telkens in verschillende formaten, tinten en kleuren. Onze werkwijze: u kiest het materiaal van uw stijl en wij leggen het met veel aandacht voor afwerking en details. Meteen ook uw wandtegels laten aanpakken? Onze vakmannen plaatsen met veel enthousiasme de wandbetegeling van uw voorkeur.

Terrassen of opritten

Ook voor de buitenkant van uw woning wenden we graag onze expertise en ervaring aan. Van terrassen die uw tuin naar een hoger niveau tillen of opritten die van uw woning een ware eyecatcher in het straatbeeld maken, Progress Work sprl uit Brussel doet het allemaal. De duurzaamheid van de uitgevoerde werken is hierbij telkens een aandachtspunt waar we het nodige belang aan hechten.

Schakel ons in als vloerlegger voor uw renovatie en neem vandaag nog contact met ons op. We bezorgen u zeker een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Ruime ervaring

Vrijblijvende offerte

Vlotte communicatie